Mobilizare uriașă pentru Anca, doctoriţa botoșăneancă rănită în accident. S-au strâns 10000 euro pentru ea și fetiţa rămasă orfană de tată

Mobilizare uriașă pentru doctorița Anca Buterchi Tăutu și fetiţa ei, Carla Louise, de doar un an, care au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc în localitatea Leghia din județul Cluj. Aproximativ 10.000 de euro s-au strâns pentru cele două.

Anca Tăutu, originară din Botoșani, dar căsătorită la Suceava, a suferit răni grave în urma accidentului produs sâmbătă la Leghia, în Cluj. Soțul Ancăi, Lucian Florin, doctor și el, a murit la volan, după ce BMW-ul condus de el a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz Mercedes.

„Anca Buterchi Tautu (32 ani), soțul ei Lucian Tautu și fiica lor, Carla Louise, au avut un accident de mașină în Cluj-Napoca, România, în timp ce ei mergeau acasă de Sărbători.  Tatăl, Lucian, şi-a pierdut viaţa în accident, iar mama, Anca, este în comă cu multiple răni şi oase rupte. Fetiţa e şi ea în spital, dar fără răni de ameninţare. Această pagină de facebook strânge bani pentru a ajuta familia lui Anca Tautu să se ocupe de efectele financiare ale accidentelor şi rănilor. Nu vrem ca ei să-şi facă griji pentru bani în acest moment, când nu pot lucra. Orice donaţie, oricât de mică ar fi, va fi primită cu recunoştinţă”, se precizează pe pagina de Facebook creată pentru ajutorul femeii și a copilului său.

Poti dona AICI!

UPDATE Tragedie! Familie distrusă de un accident rutier. Soțul a murit, iar soția și copilul sunt grav răniți. Femeia este originară din Botoșani

3 thoughts on “Mobilizare uriașă pentru Anca, doctoriţa botoșăneancă rănită în accident. S-au strâns 10000 euro pentru ea și fetiţa rămasă orfană de tată

  1. Iul – neînregistrat
    Nu vreau sa fiu răutăcios, Dumnezeu sa îl odihneasca in pace pe sofer, dar parca prea numai ăștia cu BMW intra pe contrasens și sar pe câmpuri cu mașinile lor și distrug familii și oameni nevinovați din aroganta, nepăsarea, teribilismul lor nemărginit pe care le au din singurul motiv ca…..ei sunt posesori de BMW!!!

    1. Eu sa fiu in locul tau mi-as cere scuze public si nu as face afirmatii defaimatoare la adresa unei persoane pe care nu o cunosc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *