UPDATE Tragedie! Familie distrusă de un accident rutier. Soțul a murit, iar soția și copilul sunt grav răniți. Femeia este originară din Botoșani

foto: somesanul.ro

O familie din județul Suceava, soția fiind originară din Botoșani, a fost distrusă în urma unui accident rutier produs sâmbătă pe drumul național DN 1 care face legătura între Cluj-Napoca și Huedin.

Accidentul a avut loc la intersecţie cu drumul județean DJ 108C, în afara localităţii Leghia, acolo unde bărbatul, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi adormit, a intrat pe contrasens și a lovit în plin un microbuz.

Potrivit polițiștilor din Cluj, bărbatul din Suceava a decedat pe loc, iar soția acestuia și copilul sunt grav răniți.

Totodată, șoferul și un pasager din microbuzul înmatriculat în Mureș au fost răniti.

Inițial, oamenii legii ajunși la fața locului au lansat informația că familia este din Botoșani, informația fiind preluată de agențiile de presă și de ziarele electronice din Cluj și nu numai. La finalizarea anchetei, s-a stabilit că familia este din Suceava. Soția însă este originară din Botoșani, Anca Roxana Tautu, căsătorită cu un sucevean.

VIDEO Tragedie în Ajunul Crăciunului produsă de un botoșănean. Trei persoane au murit în timp ce mergeau să petreacă sărbătorile în familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *