Încă un incident la o școală din Botoșani! Fetiță luată de ambulanță după o ciocnire pe holul unității de învățământ

ambulanta-zapada, stiri, botosaniO elevă de 14 ani de la o școală din județul Botoșani a fost luată cu ambulanța de la școală în urma unui accident din joacă. Aceasta este elevă în clasa VII-a la Școala 1 Avrămeni, iar miercuri dimineață s-a ciocnit alergând pe hol cu un alt elev de clasa VI-a.

În cădere, fata s-a lovit, cadrele didactice sunând la 112. Apelul a fost pentru un elev inconștient. Când a ajuns ambulanța la fața locului, fata și-a revenit și a fost transportată la Spitalul Săveni, unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internată.

A fost un incident minor. Doi copii, unul de clasa VII-a și unul de VI-a s-au ciocnit alergând pe hol, în dreptul unei uși. Fetița de clasa VII-a a fost ușor accidentată și trimisă la Săveni, la cel mai apropiat punct sanitar, unde i s-au făcut investigații și s-a întors acasă fără a mai fi nevoie de alte consultații de specialitate. Din joacă, cei doi s-au accidentat involuntar. Părinții copilului au fost înștiințați, copilul este acasă și nu sunt probleme grave”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, care a precizat totodată că nu se impune anchetă în acest caz

Potrivit acestuia, la Școala 1 Avrămeni se desfășoară programul ”Școala, altfel”.

Incident grav la o școală din județul Botoșani! O fetiță a rămas fără doi dinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *