Incident grav la o școală din județul Botoșani! O fetiță a rămas fără doi dinți

O fetiță de 10 ani a fost luată luni cu ambulanța de la școală, cu traumatism cranio-facial, în urma unui accident suferit la joacă. Elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială nr.3 Buzeni, fetița se juca împreună cu mai mulți copii, în pauză, trenulețul. Un băiețel de clasa I a vrut să o tragă cu scaunul pe fetiță, iar aceasta a căzut și s-a lovit puternic la gură, rupându-și doi dinți.

Părinții copilei au sunat la 112, solicitând sprijinul cadrelor medicale, însă în același timp au anunțat și Poliție.

Reprezentanții unității de învățămâțnt au numit o comisie de cercetare disciplinară, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

La Școala Buzieni, structura Școlii 1 Bălușeni, a avut loc un incident între doi elevi din învățământul primar. La școala respectivă copiii desfășoară activități specifice programului Școala altfel. Din joacă, doi copii care vroiau să facă trenulețul s-au accidendat, mai precis o fetiță s-a lovit la dinți. A fost transportată cu ambulanța la spital, înțelegând că și-a rupt doi dinți. Ei se jucau, nu a fost un act de violență voită, a fost o joacă nevinovată. Pur și simplu se jucau și din joacă s-a accidentat, fără ca băiețelul respectiv să aibă intenția de a o lovi, de a o bate sau trânti”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Eleva a fost trasportată la spital, după ce cadrele medicale de la ambulanță au stabilizat-o.

Am fost solicitați pentru un pacient minor, de sex feminin, ce prezenta un traumatism cranio-facial, cu leziuni la nivelul cavității bucale, precum și vărsături. Fetița a fost stabilizată și ulterior transportată la Pediatrie, fiind solicitate consulturi de specialitate: stomatologic și neurologic, precum și examen tomograf”, a precizat un cadru medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *