Cătălin Golofca, despre meciul cu FCSB: Cred că suntem pregătiți să câștigăm acest joc

Jucătorul FC Botoșani, Cătălin Golofca, susține că echipa este pregătită să câștige în meciul cu FCSB. Chiar dacă recunoaște că nu va fi un meci ușor, susține că întreaga echipă este determinată și pregătită să îi înfrunte.

E un meci special, am trecut pe acolo. Îmi reîntâlnesc foștii colegi, mai vorbesc cu ei, sunt niște băieți extraordinari dar îmi doresc foarte mult să câștigăm meciul acesta. Cred că suntem pregătiți să câștigăm acest joc, avem o echipă bună, venim după un rezultat bun și trebuie să demonstrăm acasă că putem câștiga împotriva Stelei. Este o echipă foarte bună dar o putem învinge”, a spus fotbalistul.

El se așteaptă la susținere din partea suporterilor, chiar și atunci când echipa își pierde din forță, pentru a-i motiva mult mai bine.

Vreau să fim susținuți mai mult în timpul meciurilor, am fost înțeles greșit de unii dintre suporteri dar dacă ne vor susține și ne vor încuraja chiar dacă vom fi conduși putem întoarce orice rezultat. Am domonstrat-o împotriva Stelei, am fost conduși cu 2-0 și am egalat. Nu am nimic cu suporterii, chiar Botoșaniul este una dintre puținele echipe din Liga 1 cu aa mulți suporteri, doar că ar trebui să ne încurajeze chiar dacă suntem conduși pentru că noi ne dăm viața pe teren și putem întoarce orice rezultat cu ajutorul lor. Dacă voi da un gol si voi scoate un rezultat bun o să-l dedic suporterilor. Va fi ceva special pentru mine să marchez, mi-aș dori foarte mult, mă voi pregăti săptămâna aceasta foarte bine și să dea  Dumnezeu să marche și să câștigăm acest meci. Noi trebuie să fim determinați, agresivi și cu puțin noroc vom intra în istorie. Nu sunt secrete în vestiarul Stelei, sunt jucători cu calitate, cei mai buni au fost aduși acolo dar vor veni motivați pentru că anul trecut am venit și eu cu lotul lor și știu că vor pregăti jocul foarte serios în ciuda faptului că au câștigat toate meciurile aici, Botoșaniul este o echipă bună și redutabilă acasă și vor veni foarte motivați să câștige”, a spus Golofca.

FC Botoșani va juca acasă cu FCSB duminică, la ora 20.00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com