VIDEO Scene de violență pe terasa unui club din Botoșani. Mai mulți tineri l-au luat la bătaie pe un adolescent, la scurt timp după o razie a Poliției

bataie club, crema rooms, stiri, botosaniMai mulți tineri l-au luat la bătaie pe un adolescent pe terasa unui club din municipiul Botoșani, iar scenele de violență au fost filmate de un martor. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în clubul Crema Rooms care funcționează la Casa Tineretului.

Motivul agresiunii nu este cunoscut, însă pare că totul a început în interiorul clubului.

Probabil vor sa dețină supremația în club, nu știu. E un grup de etnie romă, iar victima este un român”, susține un tânăr care a trimis imaginile către redacția BotosaniNews.

Grupul de tineri agresori au încolțit victima la ieșirea din club și au lovit-o cu bestialitate, sub privirile agenților de pază ai clubului, care nu au intervenit.

Paradoxal, bătaia a avut loc imediat după ce Poliția a făcut o razie în clubul respectiv.

Polițiștii spun că nu au înregistat incidentul, pentru că nimeni nu l-a sesizat la 112 și nici nu a făcut vreo plângere scrisă.

8 thoughts on “VIDEO Scene de violență pe terasa unui club din Botoșani. Mai mulți tineri l-au luat la bătaie pe un adolescent, la scurt timp după o razie a Poliției

  1. Tiganii prin forta si teroare vor suprematia , cred ca in 20 ani detin suprematia numeric , undes multi puterea creste!

  2. Legea e permisiva,tiganii ar trebui luati putin in vizor si „controlati de romani”; astia nu se linistesc…usor,iar politia ii protejeaza ca le dau informatii…va veni si vremea cand tiganii vor da socoteala.

  3. stau intr-o zona cu tigani,Numai gratare,masini de lux,imbracati bine,si ma intreb de unde…In fiecare zi sa fii avut* fara a munci…

  4. Unde sun lichelele de polițiști ? Se cunosc intre ei cu agresorii sau sunt depășiți de situație? Orașul este mic a2-a zi trebuiau sa fie acolo si sa identifice făptașii, dacă nu comisie de la București și dați afară, sunt in aceeași măsură vinovați ca agresorii, mănâncă banii noștri degeaba!!!

  5. Mă întreb.. De ce nu a intrat nimeni între ei, sa ii despartă de victima.. Spiritul civic lipsește cu desăvârșire.. Nu ținem la noi, ca specie. Într-o societate din ce în ce mai egoistă, în care majoritatea caută folosul propriu din toate, te mai aştepţi să vezi acte de bunătate? – aici mă refer la conducere și angajații de la pază, ocupați cu bunul mers al afacerii. 🙂 Adică.. Puteai fi om..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *