Băutura i-a furat mințile! Șoferul băut care a furat o mașină, a condus-o fără permis și a produs un accident, reținut de polițiști

politie rutira noaptea, stiri, botosaniȘoferul băut care, marți seară, a furat o mașină, a condus-o fără a deține permis de conducere și a produs un accident a fost reținut de polițiștii din Botoșani.

Albert Butnariu a fost oprit, marți, în jurul orei 19.00, la Hudum, după ce un șofer a sesizat la 112 că acesta merge șerpuind pe șosea. Până la sosirea Poliției, acesta a reușit să mai lovească și o mașină care circula în același sens cu el.

Botoșăneanul în vârstă de 55 de ani a fost ridicat de patrulele de poliție, iar de atunci nu a mai ajuns acasă. El a primit, miercuri, un mandat de reținere pentru 24 de ore, urmând ca joi polițiștii să sesizeze Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO Accident filmat cu o cameră de bord. Un beat criță a furat o camionetă și a lovit o mașină

Vă reamintim că Butnariu a furat o autoutilitară Ford din curtea unei societăți din zona Gării. Apoi, acesta a ieșit pe Calea Națională, de acolo pe Sucevei, iar în zona Dedeman a produs accidentul. El a oprit mașina în mijlocul drumului și, fără să țină cont de celelalte mașini din trafic, a dat cu spatele, lovind un autoturism aflat în spatele său și al cărui șofer a intrat in depășire pentru a evita impactul.

De altfel, martorii susțin că autoutilitara mergea șerpuind pe strada Sucevei, iar un șofer a alertat Poliția.

Șoferul avea o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a prezentat polițiștilor un permis eliberat de autoritățile din Grecia, însă oamenii legii au constatat că acesta nu este valabil.

Șoferul beat filmat în momentul în care a lovit o altă mașină nu avea permis de conducere VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *