Șoferul beat filmat în momentul în care a lovit o altă mașină nu avea permis de conducere VIDEO

masina furata, stiri, botosani, politie
Aceasta este mașina furată, care a fost implicată în accidentul de la Hudum

Șoferul care a fost filmat, marți seară, în momentul în care a lovit o altă mașină nu avea permis de conducere valabil, au anunțat, miercuri, oficialii Poliției.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție, cel care a alertat autoritățile a fost un bărbat de 46 de ani, care a observat pe drumul naţional DN 29 o autoutilitară care circula haotic, constituind un posibil pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a identificat autovehiculul în cauză pe raza localităţii Hudum, acesta fiind condus de un bărbat de 55 de ani din municipiul Botoşani şi au efectuat semnal regulamentar de oprire.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că a sustras fără drept autoutilitara respectivă din curtea unei societăţi comerciale.

Totodată, întrucât acesta de afla într-o stare vizibilă de ebrietate s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii spun că în cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

VIDEO Accident filmat cu o cameră de bord. Un beat criță a furat o camionetă și a lovit o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *