FOTO! Panică, marți seară, într-un bloc de locuințe. Peste 30 de persoane evacuate, după ce o garsonieră a luat foc

Panică, marți seară, într-un bloc de locuințe din orașul Bucecea. 32 de persoane au fost evacuate, dintre care 22 de copii, după ce un o garsonieră situată la etajul II al unui bloc a luat foc.

La fata locului s-au deplasat șase echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu patru autospeciale cu apa si spuma si doua ambulanțe SMURD si doua echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Înainte de sosirea fortelor de interventie,  un pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani care locuiește in localitate a fost trimis la fata locului si a constatat că incendiul se manifesta într-o garsonieră situată la etajul 2 al clădirii,  cu flacăra și fum dens, iar mai multe persoane erau blocate la etajul 3.

Acesta a evaluat situația,  si împreună cu pompierii voluntari din Bucecea a început evacuarea locatarilor.  Cele 32 de persoane evacuate au primit îngrijiri medicale la fața locului, urmând ca medicii să hotărască dacă se impune transportul vreunuia  la spital. Incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă este in curs de stabilire.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *