O elevă de 14 ani va lansa, vineri, un roman

O elevă de numai 14 ani din Botoșani a scris un roman despre condiția omului de geniu. Cartea intitulată „Romanță anonimă” scrisă de Marieva A. Demetrescu, după pseudonimul literar al elevei Maria Roșu, va fi lansată la sala Mihai Eminescu, pe data de 7 decembrie.

„Romanul e bazat pe un artist care își crează o romanță anonimă într-o lume care nu acceptă romanță, ci doar lucrurile superficiale. E vorba de fapt de condiția unui artist în lumea în care trăim noi. Este artistul pe care eu mi-aț fi dorit să-l întâlnesc, este de fapt și inspirat dintr-un artist”spune autoarea într-un interviu acordat tinerei Paula Ifrim la emisiunea Fapte-n ARTE de la Televiziunea Adolescenților.

Romanță anonimă", stiri, botosani, roman, Marieva A. DemetrescuTitlul cărții este inspirat dintr-o melodie pe care autoarea cărții a lucrat-o cu profesoara ei de chitară, Ioana Popovici cărei chiar îi și dedică această carte. La evenimentul de lansare de vineri vor vorbi despre primul roman scris la 14 ani în Botoșani omul de cultură Gheorghe Median, jurnalistul Ioana Matfeev și actorul Florin Aionițoaei. Vor susține momente artistice Oana Tăbultoc, prof Ioana Popovici și Teodor Humă. Evenimentul va fi prezentat de actrița Petronela Chiribuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *