Începe licitaţia! Unul dintre starurile Ligii 1, jucător la FC Botoșani, poate schimba echipa în ianuarie

valeriu iftimePatronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat că este dispus să-l cedeze pe Diego Fabbrini încă din ianuarie, pentru a evita să-l piardă gratis la finalul sezonului, când i se încheie contractul.

like facebook, stiri, botosaniIftime speră să profite de momentul bun al italianului de 28 de ani, care a marcat un gol superb în victoria cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova, şi să obţină un profit important, în condiţiile în care jucătorul a venit gratis la Botoşani, unde încearcă să-şi relanseze cariera.

El începe să înţeleagă că trebuie să fie util echipei, nu să joace doar pentru el. A marcat superb, dacă mai face două-trei meciuri ca acesta, îi creşte cota. Bravo lui! Are contract până în vară, e uşor să plece în iarnă. Sunt oferte, dar nu concrete. Nu cred că trebuie să plece de aici ca să intre în ritm. Dacă dă 10 goluri, deja i se schimbă complet cota. Altfel, în vară nu e un câştig nici pentru mine, nici pentru el„, a declarat Iftime, pentru ProSport.

Înainte de a ajunge la Botoşani, Fabbrini le-a fost propus celor de la Dinamo şi FCSB, dar ambele au refuzat să-l ia pe cel care are şi o selecţie în naţionala Italiei.

Diego Fabbrini a semnat cu FC Botoșani în septembrie, liber de contract, după ce a trecut pe la echipe precum Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough şi Real Oviedo.

Prestaţiile pe care le-a avut până acum în Moldova i-ar putea aduce un transfer în perioada următoare.

Deocamdată sunt aici, mă gândesc doar la Botoşani. Eu sunt concentrat pe ce trebuie să fac aici„, a driblat, elegant, Fabbrini, când a fost întrebat depre o posibilă plecare la o altă echipă.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *