FOTO Investește în tehnologie! O firmă din Botoșani și-a cumpărat un robot, pentru a-și dezvolta producția

robot, hidroplasto , stiri , botosani
 O firmă din Botoșani și-a cumpărat un robot, pentru a-și dezvolta producția. Este vorba de societatea comercială Hidroplasto SRL care a cumpărat un robot pentru industria maselor plastice.
Patronul firmei, Cătălin Silegeanu, noua investiție ar putea suplini în producție atât utilajele, cât și oamenii.
Robotul va fi folosit in procesul de reciclare a maselor plastice. Este primul robot de acest gen din judetul Botosani. Robotul a fost achizitionat pentru marirea capacitatii de productie, dar si pentru a avea un proces tehnologic stabil. Spre exemplu, la unul din utilajele noastre, daca nu om se imbolnavea, utilajul trebuia oprit sau omul inlocuit pe aceasta perioada. Dura saptamani intregi sa inveti pe altcineva. Asa ca Robotul KukaA va invata sa alimenteze utilaje cu material. În plus cu acest robot avem o autonomie de 24 de ore 7 zile pe saptamana. Daca totul va decurge conform planului urmeaza sa mai achitionez doi roboti de acest gen”, spune Silegeanu.
Robotul Kuka KR180  este un robot tip industrial  pe 6 ace, o capacitate de incarcare pe brat de 180 de kg, o lungime a bratului de 3100 mm, control VKRC2 si cu o greutate de circa 1500 de kg.
Hidroplasto lucrează în domeniul reciclării plasticului. Societatea are 16 angajați, iar în acest an va avea o cifră de afaceri de peste un milion de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *