Lider de sindicat cu atribuții de director. Se întâmplă la o societate din subordinea Consiliului Local

sadovei urban servSituație mai puțin întâlnită la o societate din subordinea Consiliului Local. Un lider de sindicat, care apără interesele angajaților, a primit atribuții de director adjunct.

Este vorba de Cristian Sadovei, liderul de sindicat de la societatea Urban Serv. Pentru că postul de director adjunct a fost desființat, iar postul nou-înființat, de director tehnic, trebuie scos la concurs, Consiliul de Administrație al Urban Serv a decis ca toate atribuțiile să fie preluate de directorul general Simion Drelciuc.

like facebook, stiri, botosaniAcesta, însă, i-a delegat o parte din sarcini liderului de sindicat.

Domnul Sadovei a preluat o parte din atribuțiile pe care le avea directorul adjunct privitoare la partea de salubrizare și colectare. Dânsul coordonează. Odată cu modificarea organigramei, domnul Cezar Nicuță nu mai este, dar nu se poate întrerupe mandatul până nu vine la serviciu”, a precizat Simion Drelciuc.

Decizia l-a luat prin surprindere și pe primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

A fost o surpriză pentru mine să constat că liderul de sindicat a preluat atribuțiile directorului nu știu care. Nici nu mai știu ce director este acolo: davă e tehnic, de producție, dacă e adjunct. Chiar nu înțeleg. Este incredibil ce se întâmplă acolo”, a menționat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *