Scandal monstru făcut de un tânăr într-un bar de pe strada Octav Onicescu. A fost scos cu cătușe pe mâini

jandarmi noaptea, stiri, botosaniUn tânăr de 26 de ani a fost scos cu jandarmii dintr-un bar, după ce a făcut un scandal monstru. S-a întâmplat într-un local de pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani, în urmă cu câteva zile. Văzând că este băut bine și caută scandal cu clienții, chelneriţa a refuzat să-l mai servească cu băuturi alcoolice, deşi acesta era un client mai vechi.

like facebook, stiri, botosanirbatul în vârstă de 26 de ani a început să vocifereze şi să ameninţe cu acte de violenţă, fiind auzit de administratorul localului, care a reuşit în cele din urmă să îl scoată afară.

Nemulţumit, scandalagiul a lovit cu pumnii şi picioarele în uşa de la intrare, spărgând un geam termopan, moment în care administratorul a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Echipajul de jandarmi care s-a deplasat în urma apelului l-a găsit pe scandalagiu în acelaşi loc şi a procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, din cauza comportamentului recalcitrant şi a refuzului de a relaţiona cu oamenii legii.

După ce l-au condus la sediul inspectoratului, jandarmii i-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,distrugere” şi ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice”, dosarul fiind înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea soluţionării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com