Ţigări de contrabandă cu destinaţia Paris, descoperite la Stânca

politie frontiera tigari in portbagajÎn Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, echipa comună de control a descoperit 10.600 de ţigarete de provenienţă Duty Free, pe care un bărbat cu dublă cetăţenie româno – R. Moldova a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 15 noiembrie, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, călătorind în direcţia Paris, Viorel T., în vârstă de 42 de ani, cu cetăţenie română – R. Moldova.

like facebook, stiri, botosaniÎn baza profilului de risc, echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a efectuat controlul bagajelor, în interiorul cărora a fost descoperită cantitatea de 10.600 de ţigarete, de provenienţă Duty Free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării țigaretelor, în valoare de 2.438 lei, și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *