Bătaie între mai mulți tineri în fața unui bar. Două persoane au ajuns la spital, alte două au fost reținute

bataie in barÎn noaptea de 27 octombrie, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Rădăuți Prut, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, ce se aflau în curtea unui bar din satul Miorcani, împrejurare în care alte două persoane de sex masculin de 44 ani, respectiv 24 ani, au fost suferit mai multe leziuni.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma loviturilor primite, cele două victime au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, luni după-amiază poliţiştii au emis pe numele a doi dintre inculpaţi ordonanţe de reținere pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, atât aceștia cât și alți doi inculpați minori, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani cu propunerea de dispunere a unor măsuri preventive.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *