Premieră la Cine Globe. Un scurtmetraj realizat de copii și adolescenți. Astăzi, ora 17.00!

afis ramaiO premiera unica pentru copii va avea loc la Cine Globe Botosani – premiera scurtmetrajului „Ramai”, film realizat in exclusivitate de copii!


Joi, 18 octombrie, ora 17.00, la Cine Globe, va avea loc premiera unui scurtmetraj realizat integral de catre membrii cercului de jurnalism Micii reporteri in cadrul taberei de jurnalism Ai nostri tineri avand indrumarea trainerilor Larisa Avram (producator TVR), Claudia Nicolau (actrita, TVR2), Doru Ionescu (jurnalist, TVR) si Camelia Banta (jurnalist, Radio Romania).

Echipa de filmare a fost formata din copii cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani, actorii distribuiti in scurtul film sunt, de asemenea, copii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, scenariul apartine tinerei Paula Alexandra Ifrim (16ani), totodata si producator.

Regia apartine Denisei Sandu (16 ani) care a avut-o ca asistent regie pe Ilona Danila. De montajul productiei s-au ocupat in totalitate Denisa Sandu si Theona Adomnoae (14 ani), aceasta din urma ocupandu-se si de grafica afiselor si a invitatiilor pentru eveniment. Scurtmetrajul se numeste „Ramai” si spune povestea unor frati ce locuiesc cu bunica lor departe de parintii plecati la munca in strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *