Tânăr de 18 ani, reținut de polițiști. A comis mai multe furturi din buzunare

furt portofelPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 18 ani din municipiul Botoşani, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

like facebook, stiri, botosaniAcesta a fost surprins în flagrant de către organele de poliţie la data de 27 august, în timp ce se afla pe strada Marchian şi încerca să sustragă un telefon mobil din buzunarul unei femei de 51 de ani.

Totodată, în urma probatoriului administrat a rezultat faptul că tânărul a mai comis alte patru fapte de furt din buzunare şi două infracţiuni de tentativă de furt pe raza municipiului.

În prezent el se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *