Ajutoare de urgență pentru zece familii din județul Botoșani

ajutoare 26 sept000În şedinţa de Guvern de săptămâna trecută s-a aprobat acordarea unor ajutoare de  urgenţă, printre care s-au regăsit şi zece dosare elaborate în acest sens de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi avizate de prefectul judeţului.
Astăzi, reprezentanţii celor zece familii sau persoane singure au fost invitaţi la sediul AJPIS unde, în prezenţa subprefectului Daniela Lozneanu şi a directorului instituţiei, Sebastian Tocariu, au intrat în posesia sumelor cu care îşi vor putea rezolva problemele urgente cu care se confruntă- de sănătate sau financiare.

like facebook, stiri, botosaniSumele acordate au valori cuprinse între 1.500 şi 4.000 de lei şi au ajuns la familii sau persoane singure din Botoşani, Dorohoi, Ştefăneşti, Hudeşti, Unţeni şi Coşula.

Instituţiile au făcut eforturi pentru ca aceste ajutoare să ajungă la dumneavoastră în timp util şi sper că vă vor fi de folos pentru a atenua starea de vulnerabilitate în care vă aflaţi”, le-a spus subprefectul Daniela Lozneanu beneficiarilor prezenţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *