Ţigări confiscate de jandarmi în zona Pieţei Centrale. Peste 50 de persoane prinse în timp ce le vindeau ilegal, de la începutul anului

tigari jandarmiDe la începutul anului, 51 de persoane au fost depistate de jandarmi în timp ce comercializau ilegal sau transportau ţigări în vederea comercializării, fiind ridicate în vederea confiscării 23000 de ţigarete.

În 12 cazuri, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă pedepsită de Codul Vamal cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

like facebook, stiri, botosaniUltimele două fapte de acest gen au fost constatate în week-end-ul care a trecut, în urma unor acţiuni pe linia combaterii comerţului cu produse accizabile, doi bărbaţi fiind depistaţi în zona Pieţei Centrale, respectiv în zona Stadionului municipal Botoşani, având asupra lor 1180 de ţigarete.

Alte 39 de persoane au fost identificate de oamenii legii în timp ce încercau să-şi vândă ,,marfa”, pachetele de ţigări găsite asupra lor fiind predate poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în vederea continuării cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *