Valeriu Iftime: Eu nu văd o tragedie. Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci

valeriu iftimePatronul clubului FC Botoșani susține că nu este nicio problemă la nivelul vestiarului, că relația dintre antrenor și jucători este foarte bună și că nu ia nicio măsură chiar dacă va continua seria rezultatelor negative.

Am văzut multă tristețe. Nu am pierdut decât un meci cu o echipă cu care am mai pierdut. Parcă nici nu se aliniază astrele cu noi. La fiecare meci am avut bară. Nu am fost o echipă slabă. Au fost mai buni ca noi. Am încurajat echipa. Campionatul e lung. Nu mai avem obiective să dărâmăm lume. Obiectivul nostru rămâne liga 1. Nu pleacă nimeni pentru că suntem în timpul campionatului. Poate mai vine un vârf de atac. Nu cred că cineva poate să critice astăzi echipa noastră. Am luat o bătaie cu 2-0. O să putem să facem același lucru în retur la ei. Eu nu văd o tragedie. Sunt îngrijorat, sunt trist dar mai mult nu pot să fac. Mai sunt meciuri, marți jucăm în cupă, apoi la Voluntari. Trebuie să adunăm puncte. Am fost la vestiar și i-am încurajat pe jucători, l-am încurajat pe antrenor”, a spus Valeriu Iftime.

like facebook, stiri, botosaniPatronul clubului a declarat că are nevoie de Costel Enache și că nu ar exista nicio ruptură între antrenor și echipă.

”Costel poate scoate echipa. Nu este nicio ruptură între Costel și echipă. Echipa a jucat fotbal, am avut niște ocazii. Să nu credeți că mă leagă o prietenie sau o afecțiune specială de un antrenor. Eu am schimbat foarte greu antrenorul și îl schimb doar când are o problemă cu lotul. La ora actuală este o relație super bună. Echipa a jucat fotbal. Am luat o bătaie. Și? O să mai luăm cinci bătăi, o să batem și noi pe alții. O să retrogradăm. Și? Ăsta e fotbalul. E adevărat că oamenii vor victorii, toți vrem victorii dar trebuie să și poți. Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci. Ce dacă ne bate Voluntari? Noi scoatem toți morții din mormânt. Am scos Iașiul când era în dezastru, Chiajna în dezastru, urmează Voluntari în dezastru, Dinamo e în dezastru. Suntem salvatorii pentru toți morții. Asta e. Poate nu o să fie așa”, a declarat Valeriu Iftime.

3 thoughts on “Valeriu Iftime: Eu nu văd o tragedie. Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci

  1. Patronul e un tip destept.Ne lipseste un atacant central si poate un al doilea mijlocas care sa dezechilibreze echipa adversa.Primul e Fabrini.Plecarile unor jucatori decisivi gen Bus,Roman chiar Morutan si Popa trebuie inlocite.Atuul noii echipe este jocul colectiv.Ne trebuie un varf care sa fructifice.Un jucator de culoare,ci-o fi!

  2. Fabrini poate dezechilibra echipa adversa,Ongenda nu,cel din urma e mai laborios.Ce bine ar fi fost Morutan linga Fabrini.Era prapad.Florescu pare usor limitat.Sa mai vedem.

  3. El.Iftime pare a fi treaz ! Dacă acesta este discursul său după un asemenea meci, va ajunge să vină singur la stadion. Anual dau bani în avans pentru intrarea la meciuri, măcar de ne spunea de la început punctul său de vedere și nu mai luam abonament. Hai cu retrogradarea,am stat prea mult în Divizia A !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *