S-a urcat la volan, deși avea anulat dreptul de a conduce autovehicule din 2002

1 (12)Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona de competenţă, au oprit în localitatea de frontieră Dersca, un autoturism marca Mazda, înmatriculat în România. Acesta era condus de cetăţeanul român I.A., în vârstă de 43 de ani, în care se afla şi soţia acestuia, în calitate de proprietar al  autoturismului.

like facebook, stiri, botosaniCu ocazia verificărilor specifice, bărbatul a declarat că nu are documente asupra sa, motiv pentru care polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule din luna iulie 2002.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat şi încredinţarea unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *