Proiectele de infrastructură rutieră ale Botoșaniului, prioritate pentru deputatul PNL Cristian Achiței în noua sesiune parlamentară

cristian achitei, stiri, pnl, botosaniProiectele de infrastructură rutieră ale Botoșaniului reprezintă prioritatea principală pentru deputatul PNL Cristian Achiței în noua sesiune parlamentară.

Achiței, care este membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, susține că realizarea investițiilor pe drumurile naționale, dar și pe podurile din județul Botoșani vor fi susținute „cu tărie” în Parlament.

like facebook, stiri, botosaniCe mă interesează în mod deosebit sunt proiectele mari pentru județul Botoșani: finalizarea licitației pentru Drumul Național 28B Botoșani-Târgu Frumos; modernizarea Drumului Național 29D Botoșani-Ștefănești; lucrările de întreținere pe Drumul Național 24C Santa Mare-Ștefănești-Ripiceni-Manoleasa Prut (covor asfaltic, nu alte tratamente!); situația podurilor din județ”, a scris Achiței pe site-ul personal.

 

2 thoughts on “Proiectele de infrastructură rutieră ale Botoșaniului, prioritate pentru deputatul PNL Cristian Achiței în noua sesiune parlamentară

  1. Evident că te interesează drumurile, pentru că ai societate de proiectare și te aștepti să închei contracte bunicele în anii viitori. Asa că merită să faci câte o intervenție din când în când în Parlament. In plus, poți să faci ,, rost” și de câteva voturi în plus. Poate, poate vei fi iarăși ales!. N-aș crede așa ceva!

  2. POROCALIULE CE TE DOARE DE NOI ??
    AI VOTAT SA TAI PENSIILE SI SALARIILE SI ACUM TE DAI MARE INTERESAT DE POPOR??
    VOI PORTOCALII LIBERALI NICI PESTE 400 ANI NU MAI VA VAD?
    MAI E UNU TURCANU CARE NICI NU STIE SA RASPUNDA LA SALUT PE STRADA ! RUSINE SA VA FIE HOARDE PORTOCALII DE ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *