Un șofer, aproape de comă alcoolică, a intrat cu mașina într-un gard

girofar, stiri, botosani, politieUn șofer de 50 de ani, din municipiul Botoșani, s-a urcat la volanul unei mașini, aproape de comă alcoolică, și a produs un accident.

Miercuri, poliţiştii oraşului Flămânzi au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că gardul locuinţei i-a fost acroşat de o autoutilitară.
like facebook, stiri, botosani
Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a identificat conducătorul autoutilitarei în persoana unui bărbat de 50 de ani, din municipiul Botoşani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul, nu s-a asigurat corespunzător pe timpul efectuării unei manevre de mers înapoi şi a acroşat gardul unui imobil.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică a acestuia, rezultând valoarea de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, potrivit IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *