Evaziune fiscală cu mașini! Un botoșănean este acuzat de vânzarea ilegală a 28 de mașini

masini, targ auto, stiri, BotosaniUn botoșănean este acuzat de evaziune fiscală după ce a recurs la vânzarea ilegală a 28 de mașini aduse din Uniunea Europeană. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Bodoi, din municipiul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Botoșăneanul este acuzat căîn perioada martie – octombrie 2013, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu răspundere limitată, nu a înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii achiziţionarea, respectiv vânzarea unui număr de 28 autoturisme second-hand, cumpărate din spaţiul intracomunitar.

like facebook, stiri, botosaniPrin acțiunile sale, acesta a cauzat bugetului de stat un prejudiciu în sumă de 415.093 lei, reprezentând taxa pe valoare adăugată aferentă veniturilor neînregistrate.

One thought on “Evaziune fiscală cu mașini! Un botoșănean este acuzat de vânzarea ilegală a 28 de mașini

  1. MENTINEREA DE CATRE STAT A ACESTOR SERVICII SE CHEMA MENTINEREA CORPUPTIEI LA NIVEL STATAL !
    EXTERNALIZAREA ACESTOR SERVICII CA IN TOT SPATIUL EUROPEAN AR ELIBERA POPULATIA DIN CHINGILE CORUPTIEI SI CHINULUI LA CARE SUNT TINUTI ROMANII !
    BATAIE DE JOC LA ADRESA TUTUROR!
    RUSINE TUTUROR GUVERNELOR CARE SE SUCCED SI MENTIN BATAIA DE JOC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *