Două posturi de consilier, scoase la concurs de Primăria Botoșani

Primaria BotosaniPrimăria Botoşani a scos la concurs două posturi vacante. Este vorba de un post de consilier clasa I grad superior din cadrul Compartimentului Autorizări Activități Economice, respectiv un post de consilier clasa I grad principal la Compartimentul Registrul Agricol.

Condiții generale de participare la concurs pentru consilier la Compartimentul autorizări: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice sau în domeniul științelor juridice; vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență necesare exercitării funcției publice de minim 7 ani.

like facebook, stiri, botosaniConcursul se organizează în data de 17 septembrie ora 10.00 – proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă, la sediul instituției și pe pagina de internet a acesteia. Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 3 septembrie, la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

Pentru al doilea post, de consilier la Registrul agricol, concursul este programat tot pe 17 septembrie. iar dosarele de înscriere se depunpână pe 3 septembrie.

Se cer: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; b) vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Cele două posturi au mai fost scoase la concurs, însă fie nu au fost ocupate, fie concursul a fost amânat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *