Două dintre serviciile din subordinea Primăriei Botoșani vor lucra în zilele libere date de Guvern. Flutur: Vor deservi cetățenii

catalin fluturDouă instituții publice din subordinea Primăriei Botoșani vor lucra pe 16 și 17 august, a anunțat, luni, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Este vorba de Direcția de Impozite și Taxe Locale și Serviciul de Stare Civilă Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniEdilul municipiului a criticat faptul că reprezentanții Guvernului acordă cu atâta ușurință atâtea zile libere pentru bugetari. Flutur a spus că nu este corect ca botoșănenii care se întorc din străinătate și au treabă la aceste instituții să fie ținuți în loc de această minivacanță. În aceste condiții, angajații din cele două instituții vor avea liber doar pe 15 august.

”Normal că fiecare așteaptă aceste minivacanțe, dar noi suntem într-o perioadă foarte delicată și cel puțin două servicii importante, Starea Civilă și Direcția de Taxe și Impozite vor lucra. Nu putem chiar să-i tratăm cu spatele pe cei care cu greu vin acasă. Vorbim de cei din Diaspora, care vin să-și rezolve mii de lucruri, iar noi dăm vacanță. Cele două servicii nu vor avea liber pe 16 și 17 august. Vor deservi cetățenii. În rest este lege”, a spus primarul municipiului Botoșani.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *