26 de candidați râvnesc la funcția de director și director adjunct în mai multe școli din județ

directori scoli inspectori 2Un număr de 26 de candidați s-au înscris la selecția pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în mai multe unități de învățământ din județ.

Sunt școli unde sunt câte doi candidați pe loc, de exemplu la Școala 11 Botoșani, unde sunt înscriși Cantimir MIhaela și Măntăluță Constantin, Școala Dângeni, unde s-au înscris Iliescu Monica și Achițenei Alina, Liceul Teoretic Săveni, unde s-au înscris Cârligeanu Ciprian și Năpârcă Felicia, Școala Sulita, înscriși Pușcașu Elena și Colac Livia și Școala Vorniceni, înscriși Jijie Florin și Volari Adriana.

like facebook, stiri, botosaniGabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, susține că sunt școli unde nu s-a înscris niciun candidat.

Conform metodologiei, în cazul în care la nicio unitate de învățământ nu s-a înscris niciun cadru didactic sau după susținerea probei de interviu a picat acea probă, inspectorul general, cu avizul Consiliului de Administrație, desemnează o persoană care să ocupe postul”, a declarat gabriel Hârtie.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani organizează selecția și evaluarea candidaților, în vederea numirii prin detașare în interesul învățământului în funcțiile vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, în anul școlar 2018-2019, pentru 16 posturi de directori și alte opt de director adjunct din școlile botoșănene.

Vezi aici cine s-a înscris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *