C.S. Real Taekwondo Team Botoșani, prezent la cea de a XV a editie a „Stagiului Tehnic Național” la Taekwondo W.T.

stagiu tehnic nationalÎn perioada 29 iulie-5 august, în localitatea Eforie Sud, a avut loc “Stagiul Tehnic National la Taekwondo W.T.”, aflat  la a XV a editie, organizat de  către Federaţia Română de Taekwondo W.T.

like facebook, stiri, botosaniC.S. Real Taekwondo Team a reusit si in acest an sa participe la Stagiul Tehnic National la Taekwondo W.T. datorita proiectului de finantare nerambursabila incheiat cu Primaria Municipiului Botosani si a Consiliului Local Botosani.

Intreaga activitate a beneficiat de un inalt nivel de experienta asigurata de catre presedintele  federatiei, Maestru International  Constantin Apostol, care  impreuna si cu tehnicienii federatiei, au reusit sa aduca evenimentului un inalt standard metodologic  si tehnico-tactic, in care au fost omniprezente complexitatea, eficienta, precizia si varietatea de mijloace si optiuni conform standardelor internationale.

Pe perioada Stagiului Tehnic National s-au desfasurat si doua competitii ”Cupa Eforie”, aflata la prima editie, competitie destinata sportivilor tineri si ”Cupa Ambasadorului Republicii Coreea”, editia a II a,  dar si demonstratii de poomsae si autoaparare in cadrul festivalului Euforia Eforiei.

La aceasta editie au participat peste 300 de tehnicieni, antrenori, instructori, arbitri si sportivi de la cluburile de profil din tara.

Mulțumesc sportivilor și tehnicienilor din cadrul clubului pentru prestația avută pe tot parcursul desfașurării acestui seminar. Au fost antrenamente destul de complexe dar si foarte plăcute în același timp,  iar la finele seminarului toți participanții au plecat foarte încântați unde Federatia Romana de Taekwondo W.T. a premiat toate delegatiile participante in echipamente si materiale specifice taekwondo-ului.a declarat Nicolae Pașniciu, președinte -antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *