Costel Enache, despre meciul cu Craiova: N-o să întâlnim un adversar cu probleme, sub nicio formă

stiri, botosani, fc botosani, costel enacheFC Botoșani va juca vineri cu CSU Craiova, de la ora 21.00. Antrenorul FC Botoșani se așteaptă la un joc dinamic, în care ambele echipe vor da tot ce pot.

„Indiferent de cum arată clasamentul acum, nu cred că poate spune vreo echipă din prima ligă că au un joc ușor și pleacă ca și favoriți. Nu știu care este șansa noastră, prima, a doua, a treia, a cincea, dar noi avem șansa noastră și ideea este să fim foarte conștienți de ea. N-o să întâlnim un adversar cu probleme, sub nicio formă. Am văzut jocul celor de la Craiova, amintiți-vă de super cupa României, am văzut un joc foarte dinamic, un joc cu Iașul cu foarte multe ocazii. Craiova este o echipă foarte puternică și e o echipă care trebuie respectată”, a declarat antrenorul FC Botoșani, Costel Enache.

like facebook, stiri, botosaniTehnicianul susține că acum FC Botoșani are jucători noi, un alt mod de organizare, dar și Craiova trece printr-o transformare, astfel încât  jocul care urmează nu poate fi comparat cu celelalte evoluții din meciurile precedente.

„Din temperament, oltenii au așa răbufniri și un spirit. Nu asta mă sperie, sub nicio formă pentru că avem băieți conștienți și când e vorba de luptă, sunt bărbați adevărați. Cu toții trebuie să conștientizăm că ne așteaptă un joc cu o încărcătură extraordinară, ținem cont și de faptul că aportul publicului este unul foarte important la Craiova”, a spus Enache, care a precizat că dacă FC Botoșani va trece cu bine de perioada de început a meciului, va putea să contureze un echilibru în joc.

Enache a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu încearcă să facă „minunății”, echipa are deja un model de joc format și încearcă să meargă pe ideile stabilite. Cât despre echipa adversă, Enache spune că jocul acestora va fi imprevizibil pentru că de regulă au început cu un sistem de joc și au terminat cu altul.

Nu-mi dau seama cum vor aborda jocul. Probabil că în urma rezultatelor sau a jocului mai puțin eficient vor încerca să vină cu ceva nou și cu schimbări. Din punctul acesta de vedere suntem un pic într-o nesiguranță și atunci dacă nu știm ce face adversarul o să trebuiască să ne bazăm pe ceea ce știm noi să facem foarte bine”, a spus antrenorul, care consideră partea stângă din joc a Craiova una dintre cele mai puternice și sunt jucători care creează foarte ușor ocazii, fiind jucători de calitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *