Direcția Finanțelor Publice Botoșani: Declaratia Unică se depune online

ANAF , stiri, botosani, finante publice, fisc, ajfpPentru a simplifica completarea si depunerea online a Declaratiei Unice, Ministerul Finantelor Publice – ANAF pune la dispozitia contribuabililor o aplicatie informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/.

Declaratia Unică se poate completa si depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacă se utilizează numele de utilizator si parola contului personal din Spatiul Privat Virtual.

like facebook, stiri, botosaniSe recomandă utilizarea din timp a aplicatiei dedicate completării si depunerii online a Declaratiei Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrari simultan în sistem.

Contribuabilii care depun electronic Declaratia Unică beneficiază de bonificatia de 5% din impozitul pe venit plãtit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligatiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contributiile sociale datorate potrivit legii, potrivit unui comunicat al Direcției Finanțelor Publice Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *