Consilierii locali s-au împotrivit împroprietăririi revoluționarilor cu pământ. Consilier: În Botoșani nu a existat niciun fel de Revoluție

consiliu localProiectul privind atribuirea unor terenuri de către Primăria Botoșani unui număr de zece  ”Luptători pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989” a fost respins, din nou, de consilierii locali. Consilierul Mihai Ștefan a declarat că nu va vota proiectul, întrucât ”în Botoșani nu a existat niciun fel de Revoluție”.

Nu a fost la București revoluție, dar a fost la Botoșani”, a spus Ștefan.

like facebookPrintre revoluționarii care solicită 1000 mp teren se numără fostul inspector școlar George Avăcăriței-luptător rănit,  preotul Toader Candrea- luptător remarcat prin fapte deosebite,  Gheorghe Zaharia, Corneluș Hemcinschi, Chiriches Bernard, Apatie Ioan, Tăuteanu GH. Marin, Ciobanu Neculai, Papuc Dinu și Aionițoaie Corneliu-toți luptători remarcați prin fapte deosebite.

 

6 thoughts on “Consilierii locali s-au împotrivit împroprietăririi revoluționarilor cu pământ. Consilier: În Botoșani nu a existat niciun fel de Revoluție

  1. Poate ne prezinta cineva care sunt faptele deosebite pe carte le-au „infaptuit” acesti indivizi la botosani? Cred ca deosebit este tupeul acestor „revolutionari”.

  2. Cum si de cine a fost remarcat preotul Candrea pentru fapte deosebite?
    Putem retine doar un singur moment …… deosebit de penibil. S-a batut cu un alt preot si…. cam atit.

  3. Ar fi fost prea de tot sfidibd astfel memoria martirilor din Dec. ’89. Corect ar fi fost daca eroi ai asa zisei revolutii ar fi fost declarati doar cei ce au murit atunci jertfindu-si viata si urmasii lor precum si cei raniti si arestati tot atunci. Restul sint doar niste profitori hrapareti ce intineaza memoria tristelor evenimenre de atunci platiti inutil si nemeritat din bani publici.

  4. Astai lacomia romanului e o rusine pentru aceste personae care se pretend eroi ai revolutie ,si eu am fost unul care mi-am petrecut acele momente la prefectura si am trait sa vad cum multi dintre cei ce sau perindat prin prefectura in acele momente confuze parca aveau program veneau si plecau
    dormeau linistiti noaptea acasa si ziua pe la prefectura . Sunt multe de spus dar nare rost sa le stirbim instinctual de eroi ,ce sa mai zicem de cei ce au murit pe front si au ramas copii orfani ,veteran cu pensi de mizerie aia da eroi cu merite deosedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *