FC Botoșani vrea victoria în meciul cu Hermanstad. Costel Enache: Trebuie să ne menținem statutul

stiri, botosani, fc botosani, costel enacheFc Botoșani va juca, vineri, cu Hermanstad, pe teren propriu, de la ora 21.00. Antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, a declarat, înaintea meciului că „nu mai putem spune că cineva e favorit dinainte”.

El a precizat că se așteaptă la un meci destul de greu, dar FC Botoșani intră în teren pentru victorie.

like facebook, stiri, botosani„Uitați-vă și la prima etapă! Rezultate curioase sau surprize destul de multe. Ne așteaptă un joc destul de greu. E clar că trebuie să tindem spre victorie și asta trebuie să declarăm, pentru că trebuie să ne menținem statutul. Acea victorie poate veni doar dacă suntem conștienți că efortul de la Cluj trebuie făcut din nou, atitudinea, determinarea și spiritul de sacrificiu pe care jucătorii le-au avut la Cluj trebuie să fie măcar la același nivel, altfel ne va fi foarte foarte greu, pentru că am văzut și știam dinainte de jocul din prima etapă un Hermanstad omogen, o echipă cu entuziasm, cu emulație, cu foarte bună organizare defensivă, cu o calitate bună la contraatacuri, o echipă care poate surprinde în orice moment la faze fixe. Ne așteptă un joc greu și din punctul meu de vedere Hermanstad este o echipă bună a campionatului care va face probleme multor echipe”, susține Costel Enache.

Antrenorul FC Botoșani se bazează pe evoluția jucătorilor de la FC Botoșani,  pe modul în care s-au antrenat săptămâna aceasta și pe modul în care  „îi simt în vestiar,  pentru că văd din nou un grup unit, care se simte bine împreună. Asta este forța lor și dacă știu să o gestioneze vor avea numai de câștigat”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *