Alin Bordeanu a părăsit FC Botoșani. Vezi cu cine a fost înlocuit!

alin bejan si alin bordeanu fc botosaniAntrenorul cu portarii al FC Botoșani, Alin Bordeanu, a părăsit FC Botoșani pentru clubul arab Al – Faisaly, unde va antrena alături de Mircea Rednic. Antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, susține, însă, că i-a găsit un înlocuitor pe măsură.

like facebook, stiri, botosani„Din păcate sau din fericire, fiecare din perspectiva lui, Alin Bordeanu a primit o propunere de colaborare alături de un antrenor foarte bine cotat. Am avut o discuție în cadrul staff-ului, am avut o discuție în cadrul clubului, am înțeles situația, pentru el era o oportunitate foarte bună, a ales să plece. Suntem în continuare alături de el din punct de vedere uman, ținem legăturile, îi urăm multă baftă, la fel a făcut și dânsul pentru noi. Postul de pe care a plecat este unul foarte important. E nevoie de un om specializat pe acest post, e nevoie de cineva care să fie direct implicat în fenoment”, a spus Enache.

Antrenorul FC Botoșani l-a avut ca opțiune de înlocuire pe Mihai Șețca, despre care spune că este un câștig pentru club, „un băiat cu bun simț, cu simțul umorului, nu cred că am pierdut, cred că suntem la același nivel”.

One thought on “Alin Bordeanu a părăsit FC Botoșani. Vezi cu cine a fost înlocuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *