Încă un pas spre realizarea unei șosele de centură în municipiul Botoșani

sosea de centura, stiri, botosaniRealizarea Studiului de Fezabilitate pentru șoseaua de centură a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice pe 19 iunie, a anunțat consilierul local Mihai Tincu. Acesta a declarat că aproximativ o lună va dura strângerea ofertelor, analiza lor și rezolvarea contestațiilor, după care firma care va câștiga licitația va avea la dispoziție șase luni să depună documentele pentru acest studiu de fezabilitate.

like facebook  Studiul presupune ridicarea topografică, studiul geotehnic și pedologic, lucrări de consolidare, amenajări hidrotehnice, realizări de utilități publice, studii de trafic și de circulație, studiu de coexistență, evaluare impact asupra mediului, identificare proprietari și suprafețe de teren afectate, costurile ridicându-se la 780.000 lei.

După calculele noastre, ar trebui ca undeva în martie 2019 proiectul integral să fie depus la Guvern pentru finanțare. Este un lucru important pentru oraș, e un oraș aproape blocat. Șoseaua de centură va începe din sensul giratoriu de la Lebăda, va traversa localitatea Curtești și va ajunge în zona Dedeman. Orașul va fi complet golit de camioanele mari”, a menționat Tincu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *