O cunoscută firmă de construcții din Botoșani a fost declarată în faliment. Patronul, un cunoscut om politic

faliment, stiri, botosaniO cunoscută firmă de construcții din Botoșani a fost declarată, marți, în faliment, în baza unei decizii adoptate de magistrații Tribunalului Botoșani. Este vorba de societatea comercială Top Design, care a aparținut senatorului liberal Costel Șoptică și care intrase în insolvență în luna septembrie a anului trecut.

La cererea creditorilor, Tribunalul a dispus intrarea în faliment în procedură generală a debitoarei și desemnarea, în calitate de lichidator judiciar provizoriu, a firmei Specialists Trust Insolvency SPRL.

like facebook, stiri, botosaniPrintre creditorii firmei botoșănene se află Banca Transilvania, Administrația Județeană a Finanțelor Publice, Compania Națională de Investiții, dar și Primăria Mihai Eminescu sau ING Bank.

Instanța a dispus ca lichidatorul judiciar să notifice intrarea în faliment: debitorului, creditorilor şi oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă, dar și sigilarea bunurilor din averea debitorului.

2 thoughts on “O cunoscută firmă de construcții din Botoșani a fost declarată în faliment. Patronul, un cunoscut om politic

  1. Iată un alt ,, campion” al lucrurilor bine facute, al corectitudinii civice – tot liberal de profesie -, care a acumulat datorii mari la bugetul statului si la banci si acum
    ,,se spala pe maini” prin intermediul legilor. Toti acesti datornici ar trebui sa fie condamnati la puscarie, asa cum se intampla in alte tari civilizate (pe care liberalii
    le invoca destul de des atunci cand se impotrivesc in parlament).

    1. Maria, liberalii se impotrivesc grozaviilor psd-iste, cu mai mult sau mai putin succes, e adevarat. Sa-i acuzi pe liberali ca se impotrivesc infractorilor este, pur si simplu, mind-blowing pentru orice persoana decenta. Soptica nu este un liberal, asa cum psd-istii nu sunt social democrati. Sunt doat o cloaca mafiota transpartinica, dar asta nu face lupta impotriva anti-romanismului promovat feroce de Partidul Slugilor lui Dragnea mai putin onorabila. Inca doua chestii, pentru o informare corecta:
      1. Liberalismul nu este o profesie, asa cum , cu tendentiozitate specifica frustratilor, declari. Liberalismul este o vocatie…evident, nu o ai.
      2. Tribunalele datornicilor nu mai exista de vreo 100 de ani in lumea occidentala…Nicaieri in lume nu se intra la puscarie pentru faliment. De aceea exista SRL uri (raspundere limitata…).
      In rest, numai de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *