VIDEO Scandalos! Femeie filmată în timp ce fură dintr-un magazin

femeie care furaO femeie în toată firea a fost filmată în timp ce fura dintr-un magazin mixt din Cătămărăști Deal. Aceasta a intrat în unitatea comercială înainte de ora închiderii, chiar în timp ce vânzătoarea pregătea banii într-o pungă pentru a-i preda patronului.

like facebook, stiri, botosaniCu o atitudine relaxată, femeia îi cere vânzătoarei să îi arate diverse lucruri din magazin, ținând-o de vorbă, iar în același timp sustrage punga cu bani fără nicio jenă.

Totul a fost filmat, iar clipul a ajuns acum  pe rețelele de socializare, gestul femeii fiind aspru criticat de internauți, care cer Poliţiei să se autosesizeze şi să demareze o anchetă pentru prinderea hoaţei.

„Cine o cunoaste pe ,,doamna” din imagine !? Se intampla la un magazin mixt din Catamaresti Deal.  Inainte de ora inchiderii, vanzatoare face casa si pregateste banutii intr-o punguta sa-i predea patronului, timp in care intra doamna din imagine si reuseste sa-i sustraga fara nucibun pic de jena …”, este mesajul care însoțește clipul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *