Noi angajări la Nova Apaserv. Vezi posturile scoase la concurs!

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaSocietatea Nova Apaserv a scos la concurs cinci posturi vacante spre a fi ocupate, atât de persoane cu studii medii, cât și cu studii superioare sau școală profesională. Este vorba de un post de șef serviciu SSMSU. Se cer studii superioare în domeniul științelor inginerești, științe agricole și silvice,  cursuri în domeniul sănătății și securității în muncă, curs de auditor intern, cunoștinețe operare PC, vechime în muncă de cinci ani.

Un alt post scos la concurs este de casier în cadrul Compartimentului de Facturare-Încasare. Se cer studii medii, cunoștințe operare PC, vechime în muncă trei ani.

like facebookSocietatea mai angajează un mecanic utilaje în cadrul Stației de epurare Botoșani. Se cer studii medii în profil mecanic, permis conducere și vechime în muncă de trei ani.

De asemenea, se mai caută un mecanic auto. Se cer studii medii în profil sau curs de calificare în meseria mecanic auto, vechime trei ani în câmpul muncii.

Un alt post scos la concurs este de operator hidraulic în cadrul Sectorului Cătămărăști. Se cer studii liceale sau școală profesională.

Dosarele de concurs se depun până pe data de 14 iunie, iar verificarea dosarelor se va face în aceeași zi. Proba scrisă se va desfășura începând cu 21 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *