Flutur, despre marșul pentru autostradă: Am participat pentru că ne pasă de orașul acesta, de județul acesta

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a catalogat marșul de sâmbătă, organizat pentru construirea „Autostrăzii către Europa” – autostrada A8, Iasi-Tg. Mureş şi a autostrăzii Nord-Sud A7, pe ruta Ploieşti-Suceava, unul important pentru tot ceea ce înseamnă zona Moldovei. Edilul susține că a participat la protest alături de mai mulți botoșăneni pentru a arăta ”că ne pasă de orașul și județul acesta”.

like facebook, stiri, botosani

Am achiesat la lucrul acesta, poate nu îmi dădeam seama acum 15-20 de ani cât de importantă este o autostradă pentru zona Moldovei. Timpul ne-a făcut pe toți să constatăm că nu avem investitori în zonă, că am rămas cei mai în urmă din cauza acestei infrastructuri. La rândul meu am rugat o serie de prieteni să participe la acțiune, dar se înțelege cumva diferit lucrul acesta. Am participat pentru că ne pasă de orașul acesta, de județul acesta”, a spus Flutur.

Primarul municipiului Botoșani speră ca aceasta acțiune să fie un început și că vocea cetățenilor din Moldova să fie auzită de guvernanți, indiferent de ce parte a eșicherului politic fac parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *