FOTO Impact violent! A rupt cu maşina un copac şi s-a oprit în al doilea. Şoferul a dispărut

stiri, botosani, stiri din botosani, accident, darabani (5)Un grav accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, duminică seară, pe strada 1 Decembrie din oraşul Darabani, la ieşirea spre Bajura.

Un bărbat care conducea un autoturism Audi a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit de pe carosabil, a lovit un copac pe care l-a rupt, după care s-a oprit în alt arbore de pe partea dreaptă a drumului.

like facebook, stiri, botosaniDupă accident, şoferul a părăsit locul accidentului, însă poliţiştii au găsit la faţa locului pasagerul care se afla pe scaunul din dreapta. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, care avea o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat şi care a refuzat să spună poliţiştilor cine se afla la volan şi cum s-a produs accidentul.

Ulterior, în urma cercetărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că la volan se afla un bărbat de 36 de ani, care este anchetat pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Acesta a ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi cu traumatisme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *