Primarul Flutur îi îndeamnă pe botoșăneni să participe la marșul pentru autostradă

primarul catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a făcut un apel către botoșăneni să participe la marșul auto pentru autostradă, marș care va fi organizat pe 19 mai. Edilul a spus că își dorește din suflet să participe la acest protest.

Protestul este organizat de Asociaţiile civice ”Împreună pentru A8” şi ”Moldova vrea autostradă” şi îşi propune să forţeze Guvernul  pentru construirea „Autostrăzii către Europa” – autostrada A8, Iasi-Tg. Mureş şi a autostrăzii Nord-Sud A7, pe ruta Ploieşti-Suceava.

like facebook, stiri, botosaniÎi îndemn pe toţi cei interesaţi de soarta Moldovei să participe pe 19 mai la marşul auto la care se doreşte să fie câteva mii de maşini din Moldova care să ajungă la Bucureşti. Să sensibilizăm guvernul privind importanţa acestei autostrăzi pentru tot ce înseamnă Moldova. Va fi o acţiune foarte mare. Undeva plecarea din Botoşani la 7.30, o primă întâlnire cu cei de la Iaşi şi Suceava, la Roman, la 10.00, la ora 12.00, prinzând Galaţiul, Vasluiul, Bârladul, o întâlnire la Tişiţa şi după aia marşul înspre Bucureşti. Sper din suflet ca Primăria Capitalei să dea avizul pentru miting, dacă nu, maşinile oricum vor tranzita Bucureştiul, că nu-i interzis”, a declarat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *