O delegație cu primari din Ucraina nu a reușit să ajungă la o ședință la Consiliul Județean, fiind oprită mai mult timp în vamă

sala cj goalaO delegație de 20 de persoane din Ucraina, primari și președinți de ONG-uri, nu a reușit să ajungă, miercuri dimineață, la o ședință la Consiliul Județean care avea ca scop promovarea unor proiecte comune cu finanțare europeană. La ședință au participat mai mulți primari din județul Botoșani, însă au fost informați că delegația a fost oprită mai mult timp în vamă. Ședința a trebuit amânată.

like facebook, stiri, botosaniLa solicitarea lor am venit aici să ne întâlnim, să statutăm anumite colaborări în sensul accesării fondurilor transfrontaliere. Ei au solicitat întâlnirea, nu noi, ne-au transmis această doleanță, de a chema măcar 20 de primari pentru că își doresc parteneri pentru proiecte transfrontaliere. Scuzele de rigoare pentru că există vama aceasta care înseamnă timp pierdut, iată și necesitatea Vămii Racovăț. Dacă se va deschide, probabil timpii de așteptare vor fi mulți scurtați”, a menționat primarul Dumitru Chelariu, președintele Asociației Comunelor Botoșani.

primari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *