FOTO Au început lucrările de asfaltare pe DN 24C, Manoleasa–Rădăuți-Prut

asfaltare DN 24 C Manoleasa Radauti-Prut 2018-04-16 at 14.05.29După ordinul de începere a lucrărilor emis la finele anului trecut, odată cu îmbunătățirea condițiilor climatice, luni, 16 aprilie, au continuat lucrările de modernizare a drumului național DN 24C, Manoleasa-Rădăuți Prut (județul Botoșani), în cadrul proiectului de etanșeizare prin îmbrăcăminte bituminoasă ușoară. Lucrările vizează așternerea covorului asfaltic și au fost supravegheate de șeful Secției Drumuri Naționale (SDN) Botoșani din cadrul DRDP Iași, Viorel Zacrețchi, în prezența prefectului de Botoșani, Dan Șlincu.

like facebook, stiri, botosaniProiectul de modernizare a DN 24C Manoleasa-Rădăuți Prut are o valoare totală de 109 milioane de lei și vizează reprofilarea drumului pietruit pe o lungime de 36 km, urmată de compactare și asfaltare în două straturi. Este un obiectiv de investiții important pentru zona de nord a Moldovei, care asigură legătura dintre Vama Rădăuți Prut și celelalte vămi din Moldova.

Modernizarea are drept scop asigurarea unui trafic în siguranță și evitarea disconfortului creat de apariția gropilor în stratul de piatră și de scurgerea apei de pe platforma drumului, în condițiile în care acesta asigură legătura dintre Vama Rădăuți Prut și celelalte vămi din Moldova.

Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor este sfârșitul lunii mai, se arată într-un comunicat al DRDP Iași.

 


One thought on “FOTO Au început lucrările de asfaltare pe DN 24C, Manoleasa–Rădăuți-Prut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*