Cele mai mari salarii din Primăria Botoșani. Vezi lista cu salariile pe luna martie!

Primaria BotosaniPrimăria Botoșani a publicat lista salariilor personalului instituției pe luna martie 2018. Primarul și cei doi viceprimari au cele mai mari lefuri, urmat de administratorul public.

like facebook, stiri, botosaniPrimarul Cătălin Flutur are un salariu de bază de 17.100 lei, în timp ce viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu 15.200 lei. Administratorul public Adriana Zăiceanu are un salariu de bază de 12.850 lei, în timp ce secreatrulo municipiului și arhitectul șef au salariul de bază de 11.970 lei.

Salariul unui director executiv pornește de la 11.096 lei și ajunge la 12.791 lei, în timp ce salariul de bază al unui șef de serviciu pornește de la 9.215 lei și ajunge la 10.137 lei.

Vezi aici salariile angajaților din primărie!

 


4 thoughts on “Cele mai mari salarii din Primăria Botoșani. Vezi lista cu salariile pe luna martie!

  1. Foarte frumos.
    De asta avem si un oras perfect administrat, pentru ca salariile se dau pe merit. Un oras aglomerat, cu strazi ciuruite, tramvaie ruginite, copaci putrezi, unde noaptea poti fi oricand batut de minoritatile atat de protejate, unde bisnita se face pe fata in piete, etc.
    Multumim.

  2. Salariile funcționarilor la fel cu ale doctorilor ! Toată crema inteligenței botoșănene cred că este angajata in administrație!

  3. Cum e posibil ca un oraș rămas fără Teatru să nu mai spunem și de complex Cornișa ,drumuri sau mai bine care drumuri? Tâlhărie, furt și diferite magarii în Botoșani și ca premiu pt. Cine administrează orașul. …..Cu multe zerouri. Bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*