Un botoșănean cu un comportament dubios a fost oprit de polițiști când încerca să urce într-un autocar spre Londra. Ce ascundea

Un bărbat de 34 de ani, din județul Botoșani, cu un comportament dubios, a fost oprit de polițiștii rădăuțeni în timp ce încerca să plece spre Londra cu un autocar din Rădăuți.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, cms. Ionuț Epureanu, vineri dimineață, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a identificat în autogara din localitate un bărbat de 34 de ani din județul Botoșani, care urma să se îmbarce într-un autocar spre Londra, având asupra sa două bagaje voluminoase și un comportament suspect.

Oamenii legii l-au oprit și au verificat cele două valize.

„În interiorul acestora, polițiștii au identificat 1.478 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, fără documente legale, bunuri pentru care bărbatul nu a putut prezenta acte de provenienţă. Țigările cu o valoare de piață de aproximativ 15.000 lei au fost confiscate, de la făptuitor fiind ridicat și un telefon mobil. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, precizează Epureanu.

One thought on “Un botoșănean cu un comportament dubios a fost oprit de polițiști când încerca să urce într-un autocar spre Londra. Ce ascundea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *