24 de familii din Botoșani, beneficiare de ajutoare din partea Guvernului. Ce sumă le-a fost alocată!

bani, ajutoare de urgenta, stiri, botosani24 de familii şi persoane singure din județul Botoșani, afectate de incendii, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială, au beneficiat de ajutoare din partea statului, în baza ueni hotărâri de Guvern.

Ajutoarele de urgență, în sumă totală de 74.500 lei, au fost înmânate, vineri, persoanelor beneficiare la sediul Agenției Județene Pentru Plăți și Inspecție Socială, în prezența subprefectului Daniela Lozneanu şi a directorului executiv al Agenției, Sebastian Tocariu.

like facebook, stiri, botosaniSumele au fost acordate astfel:

  • 500 leipentru 6 familii și persoane singure din localităţile Cristeşti, Călăraşi şi municipiul Dorohoi care se află în situații de necesitate cauzate de incendii;
  • 000 lei pentru18 familii și persoane singure din localităţile Stăuceni, Broscăuţi, Frumuşica, Durneşti, Hilişeu-Horia, Nicşeni, Vlădeni şi municipiile Botoşani şi Dorohoi, care se confruntă cu situații deosebite cauzate de starea gravă de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Beneficiarii ajutoarelor de urgență au fost identificați prin anchetele sociale realizate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoşani. Sumele aferente ajutoarelor au fost suportate din bugetul alocat Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale și repartizat AJPIS Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *