Directorul AFIR, după semnarea contractelor cu primarii: Drumul cel mai greu abia acum începe

afir primari contracteDirectorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Adrian- Ionuţ Chesnoiu, a declarat vineri, că a venit personal la Botoșani la invitația senatorului Doina Federovici și pentru a fi la dispoziția tuturor primarilor și beneficiarilor fondurilor europene. Peste 20 de contracte de finanțare au fost semnate la Botoșani, în prezența reprezentantului AFIR.

like facebookDrumul cel mai greu abia acum începe: semnarea contractului este extrem de facil. Ne vom lăsa amprenta asupra unor documente, dar mă voi bucura extraordinar de mult dacă mă veți invita în momentul în care planurile de afaceri sau obiectivele propuse își vor atinge dezideratele și vom putea vedea un adevărat progres și o dezvoltare în zona în care dvs vă desfășurați activitatea. Este normal să fie o afluență de bucurie atunci când obținem bani europeni, pentru că am spus-o de nenumărate ori, șansa României pentru dezvoltare sunt fondurile europene. Dacă vom avea capacitatea necesară, iar în ultimii ani s-au făcut progrese vizibile pentru absorbția fondurilor europene, cu siguranță România la finalul exercițiului bugetar 2014-2020 va arăta altfel. Mă uit în special în zona satului românesc, zona cea mai văduvită de investiții”, a spus Chesoiu.

primari afir 3

 

2 thoughts on “Directorul AFIR, după semnarea contractelor cu primarii: Drumul cel mai greu abia acum începe

  1. Câta șpagă a luat mironosița de director Campanu Diana de la AFIR Botoșani la depunerea și semnarea proiectelor de a reușit sa își cumpere o mașina la 70000euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *