Jandarmii continuă activităţile preventive în școli

jandarmi eleviDupă ce în semestrul I al anului şcolar 2017-2018 jandarmii au desfăşurat 51 de activităţi preventive în cele 11 instituţii de învăţământ preuniversitar din responsabilitate, săptămâna trecută au avut loc 44 de întâlniri cu elevii, care au manifestat interes faţă de problemele prezentate în cadrul campaniei Şcoala în siguranţă!

like facebook, stiri, botosaniMisiunea jandarmilor va continua pe două direcţii, care au aceeaşi importanţă, prima constând în patrularea în zona şcolilor şi intervenţia în cazul producerii unor fapte antisociale în interiorul acestora sau în apropiere, iar cea de-a doua direcţie, cu caracter preventiv, prin organizarea campaniilor Adolescenţă fără delincvenţă! în luna aprilie şi Fii conştient, nu dependent! în luna mai.

Recomandăm elevilor şi cadrelor didactice să sesizeze în cel mai scurt timp producerea unor fapte antisociale, în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgenţă 112, pentru ca intervenţia promptă a forţelor de ordine să aibă efectul scontat prin luarea măsurilor legale care se impun, se arată într-un comunicat al IJJ Botoșani.

        

One thought on “Jandarmii continuă activităţile preventive în școli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *