Probleme din cauza vremii! Mai mulţi elevi nu au putut ajunge la şcoală

copii in zapada
Vremea a făcut probleme, luni, în judeţul Botoşani. Copiii din satul Balta Roşie nu au fost ajunge la şcoală din cauza drumului blocat de zăpadă.
Cei 14 elevi urmau să ajungă la Şcoala Prisăcani- Flămânzi, dar zăpada a făcut ca drumul să fie impracticabil, iar microbuzul şcolar nu a mai putut ajunge la ei.

like facebook, stiri, botosaniCopiii au fost învoiţi de la cursuri, chiar dacă între timp Primăria Flămânzi a trimis un utilaj de deszăpezire la locul respectiv şi a început să se lucreze la desfundarea drumului.

De altfel, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a anunţat, de duminică, că în toate unităţile de învăţământ din judeţ cursurile se vor desfăşura normal luni, în ciuda Codului portocaliu de ger, dar ar putea fi sistate cursurile doar în şcolile în care se defectează centralele termice sau sunt probleme cu drumurile

One thought on “Probleme din cauza vremii! Mai mulţi elevi nu au putut ajunge la şcoală

  1. Conducerea Inspectoratului ar trebui sa-si dea demisia, pentru incompetenta. Cine va raspunde de copii care au racit sau vor raci, datorat faptului ca au fost plimbati pe drumuri, la – 18 C , de o conducere iresponsabila care, doar a vrut sa-si arate muschii ? Ce vina au copii ? Rusine Inspectorului sef, cat de interimar o fi el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *