Apartament din complexul imobiliar Anotimpuri, scos la vânzare. Află cine este proprietarul!

complex anotimpuri, stiri , botosaniUn apartament cu trei camere din complexul imobiliar Anotimpuri din municipiul Botoșani, care aparține societății comerciale Moldova Universal SRL Iași a fost scos la vânzare.

Societatea, care a fost controlată de omul de afaceri Dănuț Prisecariu, cel care de altfel a și construit ansamblul rezidențial Anotimpuri, a intrat în faliment, iar lichidatorul, V.F. Insolvența SPRL, a anunțat că va vinde, pe 1 martie, unul dintre apartamente.

like facebookEste vorba de apartamentul nr. 8 din ansamblul rezidential Anotimpuri, str. Împarat Traian nr. 8 (fosta Strada Vânătorilor nr. 16), compus din trei camere de locuit și dependinte, cu o suprafata desfasurata de 128,20 mp. și o suprafață utila de 112.30 mp., împreuna cu cota indiviza de 1,449%. din spațiile comune totale ale imobilului, precum si cota indiviza de teren de 2.875% aferent locuintei.

Prețul este de 68.400 euro.

4 thoughts on “Apartament din complexul imobiliar Anotimpuri, scos la vânzare. Află cine este proprietarul!

  1. 68.000 DE EURO ? UN APARTAMENT CU 3 CAMERE ? ATI INNEBUNIT ? UN OM SIMPLU TREBUIE SA MUNCEASCA 2 VIETI CA SA ISI CUMPERE O CASA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *